download onze app
iOS app Android app
Gezocht: volwassen vrijwilligers voor een onderzoek naar roken op een sportvereniging

5-4-2019  | 
Het Amsterdam UMC voert in samenwerking met o.a. de Nederlandse Hartstichting en Sportief Advies een onderzoek uit naar roken op sportverenigingen. 

Het gaat om volwassenen die een vrijwilligersfunctie binnen de vereniging hebben. Dit kunnen trainers, coaches, andere vrijwilligers en bestuursleden zijn.

Fletiomare is benaderd, omdat wij al een rookvrije sportvereniging zijn. De volwassenen zullen persoonlijk worden ge├»nterviewd. Het interview duurt ongeveer 45 minuten en zal plaats vinden op Fletiomare. 

Doel van het onderzoek
Met dit onderzoek willen we inzicht krijgen in de houding van jongeren ten aanzien van roken op sportverenigingen. Daarnaast willen we inzicht krijgen in zaken die het invoeren van een rookvrij beleid op sportverenigingen kunnen bevorderen of juist belemmeren. De resultaten worden gebruikt om sportverenigingen te ondersteunen in hun keuze om wel of niet rookvrij te worden.

Als je wilt meedoen aan het onderzoek, dan kun je je opgeven via [email protected]. Vermeld hierbij je naam en telefoonnummer. Er zal een datum worden ingepland voor het gesprek.