download onze app
iOS app Android app
Tips bij gebruik digitaal wedstrijdformulier

4-4-2019  | 
Afgelopen winter is een nieuw Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) in gebruik genomen door de KNHB. De werking van dit nieuwe formulier is grotendeels hetzelfde als het oude formulier. In het begin waren er best wat problemen met het nieuwe formulier, inmiddels loopt het al een heel stuk makkelijker. Er zijn 2 belangrijke wijzigingen, bij deze een paar gebruikstips:

1) Drie Codes
Per wedstrijd zijn er nu drie DWF codes: één voor de thuiscoach/teambegeleiding, één voor de arbitrage en één voor de uit-coach/teambegeleiding. Deze zijn onderling niet uitwisselbaar. Je kunt de codes op verschillende plekken vinden:
  • De codes worden vóór het weekend, aan de coaches/teambegeleiding en de scheidsrechters verstuurd via de mail
  • Op zaterdag zijn de codes ook te vinden op het wedstrijdschema bij de Fifo-corner
  • De coach/teammanager kan de code voor de scheidsrechters ook zien in het digitale wedstrijdformulier en kan de code dus ook aan de scheidsrechters geven.

2) Inloggen met wachtwoord
Om het digitale wedstrijdformulier te gebruiken moet je in het wedstrijdformulier éérst inloggen met de Fletiomare-account. Dit is dezelfde gebruikersnaam + wachtwoord als voor de Fletiomare-app en "Mijn Fletiomare”. Wachtwoord kwijt? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan via team.lisa-is.nl/Account/ForgetPassword