download onze app
iOS app Android app
Belangrijke data

6-4-2019  | 
Met de selectietrainingen voor de jeugd, goede vrijdag, Pasen en de meivakantie voor de deur zijn er een aantal weken anders dan anders. 

Week 16 (week van 15 april): Selectie week junioren, alle reguliere trainingen van de jongste jeugd en junioren komen te vervallen. Senioren trainingen gaan gewoon door. Goede vrijdag vervallen alle trainingen.

Week 17 (week van 22 april) : Deze week is de eerste week van de meivakantie voor veel scholieren, we maken er een jeugd-instuif trainingsweek van. Categorieleiders inventariseren de aanwezigheid van jongste jeugd en junioren. Op basis van aanwezigheid wordt bij voldoende aanmeldingen een aangepast trainingsschema gemaakt.  Maandag 2e paasdag vervallen alle trainingen.

Week 18 (Week van 29 april): Meivakantie, alle trainingen voor de jongste jeugd en junioren komen te vervallen. Als je toch wilt trainen met je team, denk er aan altijd een veld reserveren via [email protected]. Regel zelf een trainer en materialen. Senioren trainingen gaan gewoon door.

Aangepaste openingstijden horeca:
  • Op goede vrijdag (19 april) is de horeca geopend vanaf 16:00.
  • Op 1e (21 april) en 2e (22 april) paasdag is de horeca gesloten.
  • Op koningsdag (27 april) is de horeca gesloten.
  • Vanaf week 18 (de week van 29 april) is de horeca door de weeks vanaf 19:00 geopend.