download onze app
iOS app Android app
Start voorbereiding seizoen 2019-2020 (nieuwe versie)

3-4-2019  | 
LET OP! Dit is een nieuwe versie op basis van de definitieve speeldagenkalender van de KNHB.

Komende zomer valt de zomervakantie in de periode van zaterdag 20 juli t/m zondag 1 september 2019. De voorcompetitie 2019-2020 voor de Top & Subtop klasse A en B teams start op zaterdag 31 augustus 2019. De overige Juniorenteams (inclusief de Jongste Jeugd)  beginnen een week later, op zaterdag 7 september 2019. 
Deze data zijn definitief vastgesteld door de KNHB. 
LET OP: zaterdag 31 augustus is de laatste zaterdag van de zomervakantie. 
De voorcompetitie bij de Junioren bepaalt op welk niveau de teams de rest van het seizoen spelen. Om goed voorbereid de voorcompetitie in te gaan, start Fletiomare de trainingen voor de selectieteams (1e,  2e en de meeste 3e teams) van 2019-2020 in de zomervakantie. 

Spelregels selectieteam
Als je wordt geselecteerd voor een selectieteam dan horen daar spelregels bij. De vereniging investeert extra in selectieteams en verwacht daarvoor wat terug. Een lid van een selectieteam dient alle trainingen en wedstrijden van zijn of haar team aanwezig te zijn. Alle activiteiten zijn te plannen, ook vakanties en schoolwerkzaamheden en het leren daarvoor.
Als je niet aanwezig bent, kan dat tot gevolg hebben dat de trainers en coaches daar maatregelen op kunnen nemen. Dit kan gevolgen hebben voor de teamindelingen en/of speeltijd in wedstrijden.

Hieronder staan de startdata:
  • Heren 1 en Dames 1 in overleg 
  • Week van 19 augustus 2019 voor A1, B1, C1 en D1
  • Heren 2 en Dames 2 in overleg
  • Week van 26 augustus 2019 voor JA2, MA2 JB2, MB2 JC2, MC2, JD2 t/m JD4, MD2 t/m MD6  en alle 3e teams*  (indien sterkte teams)
  • Week van 2 september 2019 voor alle overige Juniorenteams en Jongste Jeugd teams

* De TC bepaalt voor de A en B Categorie, afhankelijk van het aantal teams, of er een sterkte team komt.

NB: 
  • Indien een team uit de Topklasse A, B en C aan het einde van de voorcompetitie een beslissingswedstrijd speelt, dienen alle spelers/speelsters aanwezig te zijn. Voor Top & Subtop Klasse C Junioren is de eerste zaterdag van de Herfstvakantie (19 oktober 2019) een verplichte inhaaldag. 
  • Het is altijd mogelijk dat een speler vanuit een breedte team het volgende seizoen in een selectieteam geplaatst wordt. Houd hier rekening mee. 
  • Mochten spelers niet in een selectieteam willen spelen, krijgen zij de mogelijkheid dit aan te geven.