download onze app
iOS app Android app
Het leukste team van Fletio heeft jou nodig … slechts een paar x per seizoen

8-3-2019  | 
Het veldseizoen is weer begonnen! Dat betekent naast volop hockey bij Fletiomare, ook weer volop aanloop in het sfeervolle Grand Café van ons Clubhuis. Met ons team van vaste medewerkers kunnen we dat niet allemaal bolwerken, bovendien kan de vereniging onmogelijk zonder de inzet van enthousiaste vrijwilligers de bar "draaien”.

Wat mag jij verwachten als je je opgeeft als Bar-vrijwilliger?
Dat er af en toe een oproep op jou wordt gedaan. Uiteraard mag je bijspringen zo vaak je wilt, maar als dat maar 6 keer per seizoen kan, worden we daar ook al blij van! Je kunt je dan inchrijven op diensten van maximaal 3 uur. Gemiddeld delen we je één keer per 4 weken in voor een bardienst. Via een datumprikker geef je je eigen beschikbaarheid op.

Daarnaast bieden wij bij slecht weer een droge werkplek, goed zicht op Veld 1 en maximale gezelligheid met je collega’s & onze Fletio gasten.

Wat willen wij van jou, als Bar-vrijwilliger?
Affiniteit met mensen, (koffie-)tap ervaring is een pré, maar geen must. Minimaal 6 diensten per jaar maar gemiddeld draait iedereen nu 1 dienst van 3 uur elke 4 weken en (natuurlijk) een goed humeur.

Interesse? Stuur een mail naar [email protected] en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen!

Hopelijk tot snel, niet alleen VOOR maar ook ACHTER de bar!