download onze app
iOS app Android app
Opbrengst en Prijswinnaars Grote Club Actie

8-3-2019  | 
Opbrengst Grote Club Actie 2018  
Vorige maand hebben wij de cheque van de Grote Clubactie ontvangen. De opbrengst was dit jaar 7.784,40 euro. Wat een fantastisch bedrag! We zijn supertrots op iedereen die hier zijn steentje aan bijgedragen heeft.  
Vorig jaar hebben wij 8.257,50 euro opgehaald. Dat maakt nu samen een bedrag van ruim 16.000 euro. Hier kunnen we mooi mee aan de slag voor ons mini-veldje! 

Prijswinnaars Grote Club Actie
De lotenverkopers hebben weer in spanning gezeten. Wie hebben de meeste loten verkocht en gaan er met de prijzen vandoor… Wij hebben 2 bekende gezichten van vorig jaar (en het jaar daarvoor…)  namelijk onze topverkopers: Laurens Lindberg (J8E6) die dit jaar maar liefst 420 loten heeft verkocht en Fleur van der Ploeg (MD6) die eindigde dit jaar op de derde plaats met 40 loten. Een nieuwkomer dit jaar op het podium is Anouk van Stijn met 69 loten.

Fantastisch is ook de inzet geweest van het eerste jaars team MF17. Als nieuwkomers bij de club er direct vandoor gaan met de teamprijs... Dat is nog eens een enthousiasme!

Topverkoper 1

Laurens Lindberg, J8E7

420 loten

Hoofdprijs: kadobon van 100 euro

Topverkoper 2

Anouk van Stijn, ZM8E2

69 loten

Tweede prijs: Adidas Trainingshirt van Nederlands Elftal

Topverkoper 3

Fleur Van der Ploeg, MD6

40 loten

Derde prijs: Hockeypakket van Hockey Republic

Teamprijs

MF17 - Oranje*

102 loten

Sportclinic bij Sportcentrum Oudenrijn

* Bij het winnen van de teamprijs tellen de loten van de topverkopers niet mee. Het gaat hier om het gezamelijk teameffort.


De prijzen zullen aan het begin van de tweede helft van het seizoen worden uitgereikt aan de desbetreffende winnaars. 

Grote Clubactie 2019
Ook in 2019 wil Fletiomare weer meedoen aan de Grote Clubactie. Binnenkort starten de voorbereidingen weer. We zoeken nog een clubcoördinator die het aankomend jaar de kar wilt gaan trekken. Dus mocht je zin en tijd hebben, meld je aan via [email protected]