download onze app
iOS app Android app
Opzeggen lidmaatschap voor 1 mei 2019

24-4-2019  | 
Wil je volgend jaar niet meer hockeyen bij MHC Fletiomare, zeg dan tijdig je lidmaatschap op om te voorkomen dat je nog contributie moet betalen. Doe dit vóór 1 mei i.v.m. de teamindeling voor het volgende seizoen. Je opzegging wordt per mail bevestigd en is daarmee definitief. Heb je na 1 maand nog geen bevestiging van je opzegging ontvangen, neem dan even contact op met de ledenadministratie ([email protected]).

Te late opzegging heeft tot gevolg dat je de volledige contributie voor het nieuwe seizoen verschuldigd bent. Daarom adviseren wij echt om de opzegdatum goed te volgen. Mededelingen aan je coach, trainer, TC-lid of categorieleider (die natuurlijk wel graag van je plannen op de hoogte worden gebracht) zijn nooit een officiële opzegging!

Ik wil nu opzeggen

  • Ga naar de website en log rechtsboven in (MIJN FLETIOMARE) met je lidnummer (je lidnummer kreeg je bij je inschrijving en staat ook op je factuur)
  • Kies bovenin voor Club
  • Klik het Opzegformulier open en vul dat in
  • Kies 'Mijn opzegging bevestigen' 

Er zijn enkele uitzonderingen op hetgeen hierboven is gesteld. Ook zijn er in bepaalde gevallen mogelijkheden om uitstel aan te vragen voor opzegging. Voor verdere details rondom opzegging van het lidmaatschap verwijzen we je naar het opzegreglement.