download onze app
iOS app Android app
Kom proeftrainen bij Fletiomare!

7-3-2019  | 
Update 25 maart: de proeftraining van 27 maart zit vol, aanmelden kan helaas niet meer. 

Ontdek zelf hoe leuk en cool hockeyen op Fletiomare is! Op drie woensdagen in maart mogen kinderen van 5 en 6 jaar gratis meedoen aan proefhockeytrainingen.  
De hockey technische staf van Fletiomare verwelkomt jou graag om lekker mee te komen trainen. Ze maken er een heel leuke kennismakingstraining van. Doe makkelijke sportkleding aan met, bij voorkeur, kunstgrasschoenen en zorg voor scheenbeschermers. Fletiomare adviseert het gebruik van een gebitsbeschermer. Deze kan je eventueel op Fletiomare aan de bar aanschaffen. Een hockeystick mag je van ons lenen. Inschrijven voor een Fletiomare jeugdlidmaatschap voor het nieuwe hockeyseizoen kan tussen 11 maart en 12 april 2019. 

Voor wie: 
De kennismakingstrainingen zijn speciaal voor kinderen van 5 en 6 jaar oud die in het nieuwe hockeyseizoen (start in augustus 2019) willen instromen als lid bij onze jongste leeftijdsgroep: de F jeugd. 
De geboortedatum ligt dan tussen 1 oktober 2012 en 30 september 2013. Voor jongens maken we een uitzondering; jongens die uiterlijk 31 december 2013 zes jaar oud worden zijn ook welkom!

Wanneer: 
13 maart, 20 maart en 27 maart van 15:00 – 16:00 uur.  Je mag je een kwartiertje van te voren melden in ons clubhuis.

Waar: 
Veld 4 - MHC Fletiomare, Alendorperplaats 1 Vleuten

Aanmelden: 
Meld je aan via: [email protected] Geef je voornaam, achternaam en geboortedatum op. Meldt ook aan welke proeftraining(en) je mee wilt doen.