download onze app
iOS app Android app
Jeugdinschrijving opent op 11 maart 2019

11-3-2019  | 
Wil je in het nieuwe hockeyseizoen (start in augustus 2019) ook bij Fletiomare komen hockeyen?  Schrijf je dan in als lid van MHC Fletiomare. In verband met de jaarlijkse grote belangstelling is er een speciale inschrijfperiode voor nieuwe jeugdleden: van 11 maart tot en met 12 april 2019 kun je je inschrijven als nieuw Fletiomare lid. Deze periode geldt voor alle jeugdcategorieën. Inschrijvingen vóór en na deze periode kunnen we helaas niet accepteren. 

Hockeyen bij Fletiomare is populair. Mochten we meer aanmeldingen krijgen dan dat er plekken beschikbaar zijn dan hanteren we voorrangsregels en een notariële loting.
De regels hiervoor kun je vanaf de start van de inschrijfperiode vinden op onze website. Het online inschrijfformulier vind je vanaf 11 maart a.s hier

Meisjes en jongens van (bijna) 6 jaar oud
Elk jaar verwelkomt Fletiomare zo’n 120 nieuwe leden in de allerjongste leeftijdscategorie: de 1e jaars F. Je mag je inschrijven als je geboren bent tussen 1 oktober 2012 en 30 september 2013. Ben je een jongen en ben je geboren ná 30 september 2013 maar ga je wel naar groep 3 in het nieuwe schooljaar? Ook dan mag je je inschrijven als je bent geboren vóór 1 januari 2014.

Kinderen vanaf 7 jaar oud
Fletiomare heeft ruim 1400 jeugdleden verdeeld over 150 jeugdteams in alle leeftijdscategorieën. Elk jaar hebben we gelukkig ook in die bestaande teams (beperkt) plek voor nieuwe leden! Voor deze zij-instroom hanteren we voorrangsregels en een notariële loting.

Hockeyen bij Fletiomare is leuk en uitdagend
Hockeyen bij Fletiomare is leuk en goed georganiseerd maar vooral uitdagend voor alle niveaus en leeftijden. De club met ruim 2100 leden beschikt over een prachtige accommodatie met eigen gezellig clubhuis direct aan Het Lint in Het Maximapark en is op de fiets makkelijk en veilig te bereiken.  De 6 kunstgrasvelden, waarvan 1 waterveld en 3 semi-watervelden, bieden ruimte aan zo’n 150 jeugdteams. Bij Fletiomare worden kinderen uitgedaagd èn opgeleid op het eigen hockeyniveau. Van de allerhoogte KNHB jeugdcompetitie tot aan de laagste. 
De jeugdopleiding van Fletiomare staat zeer goed aangeschreven. Onze eigen trainersstaf bestaat uit zo’n 15 professionele en gediplomeerde hoofdtrainers, hoofdcoaches en technisch coördinatoren, en ruim 100 enthousiaste eigen jeugdtrainers die zelf in de oudere jeugd spelen. Onze hockeyopleiding zorgt ervoor dat de modernste hockey-inzichten (technisch en tactisch) vanaf onze topteams Heren 1 en Dames 1, naar onze topjeugd en breedtejeugd, tot aan de allerjongste jeugd  worden door vertaald. 

Omdat hockey vooral heel veel plezier beleven is, organiseren we het gehele jaar door allerlei  leuke (hockey) activiteiten voor alle leden. Kom gerust een keer een kijkje nemen!