download onze app
iOS app Android app
Kampioenen 2018/2019

20-2-2019  | 
MB3 Kampioen!
Zondag 16 februari, een beetje positief gespannen vertrekt de MB3 naar Geldermalsen voor een mooie afsluiting van het zaalseizoen. Daar zullen ze als nummer 2, spelen tegen de nummer 1 en 3, met allemaal nog kans om kampioen te worden. 

Nadat de partij van de nummer 1 IJsseloever en de nummer 3 Geldermalsen eindigt in winst voor de nummer 1 mag de MB3 aantreden tegen IJsseloever. De dames gaan fanatiek van start, maar kijken toch na 3 minuten tegen een 1-0 achterstand aan, binnen 2 minuten zetten ze dit om in een 1-1 stand. Met nog minder dan 5 minuten te gaan wordt het 1-2. Inmiddels geleerd van eerdere ervaringen, een 4-1 voorsprong weggeven tot gelijkspel in de laatste 3 minuten, handelt het team uitermate professioneel. Er wordt zeer beheerst gespeeld, goed de tijd genomen voor de starfcorner (en deze gestopt natuurlijk). Na een wissel in de laatste minuut wordt het duidelijk. Dit gaan ze winnen!
De wedstrijd tegen Geldermalsen verloopt identiek, alleen nu met onsportieve aanmoediging van het publiek van IJsseloever. Maar de dames blijven cool, de keeper zeer alert en ze weten het doel te vinden. Dus met wederom een winst met 1-2 volgt de ontlading: KAMPIOEN!!.

Met zeer mooie cijfers dit zaalseizoen afgesloten, 0 wedstrijden verloren, 4! gelijk gespeeld en 8 gewonnen. In totaal 41 doelpunten gemaakt met elkaar en maar 15 tegen moet incasseren. Terechte winnaar dus!

Supertrots op keeper Hannah, het achterveld Fenna, Juliette, Karlijn, Lotte, Norah, de voorspelers Fleur, Floor, Floor, Laura, Roos, Sophie, Tessa en de geblesseerde Britt als vaste waarde op de bank :-). En natuurlijk de coaches Caz en Rob!
Jongens JC3 ongeslagen kampioen: zowel in de voorcompetitie als in de zaal!!
Aan het eind van de voorcompetitie stonden de jongens van JC3 met 27 punten aan de top. Een geweldige prestatie van een geweldig team. Op naar de promotie naar de 1ste klasse die op 9 maart zal starten!

Maar deze prestatie hebben zij ook in zaal voortgezet! JC3 ook zaalkampioen. De Jongens C3 van Fletiomare zijn afgelopen zaterdag 16 februari met een 4-1 overwinning op Leusden kampioen geworden in de 1e klasse. Deze winst hadden zij nodig om Kampong JC3 met één punt achter zich te laten. Ze hebben hard geknokt voor dit mooie resultaat. Het was een spannend en sportief zaalseizoen. De teamspirit van dit team is zeer hoog en samen met de teamleiding gaan ze een mooi feestje bouwen.