download onze app
iOS app Android app
Het clubhuis is klaar!

2-2-2019  | 
Maanden is er gewerkt om het clubhuis sfeervoller en gezelliger te maken. En dat is gelukt. Op 25 januari tijdens de jaarlijkse vrijwilligersborrel is het vernieuwde clubhuis feestelijk heropend. Daarom is een bedankje aan iedereen die geholpen heeft om het clubhuis te maken wat het nu is op zijn plaats.

Team Restyling
Te beginnen met het team Restyling dat de jarenlange kennis, ervaring en creativiteit die ze elke dag in hun eigen bedrijf inzetten nu voor de club gebruikt hebben. Jorine Tieleman is binnenhuisarchitecte en is het creatieve brein achter de indeling en het totale ontwerp. Ga je zelf bouwen, verbouwen of wil je jouw huis ook eens goed onder handen nemen? Volg dan haar blogspot of Instagram om te zien wat Jorine zoal gedaan heeft én doet. Ingrid Leijtens van deleukstemeubels.nl en MC Meubelen heeft samen met Jorine het leuke nieuwe meubilair uitgezocht en geleverd. Zij was de drijvende kracht achter de restyling. Michel van den Bogaard is een creatieve art director/grafisch ontwerper en heeft alles dat vormgegeven moest worden in de, ooit door hem ontwikkelde, Fletiomare huisstijl gerealiseerd: van het logo boven de haard tot de nieuwe borden en posters aan de wanden. Nieuwe huisstijl nodig? Bekijk vooral even zijn website. Nathalie van der Wulp was verantwoordelijk voor de communicatie over de restyling en overall support. 

Team Uitvoering
Met een goed ontwerp ben je een heel eind. Maar we hadden de hulp van leden en vrijwilligers hard nodig om het gerealiseerd te krijgen. Peter Weenink klust al jaren in en om het clubhuis, maar heeft zichzelf hier overtroffen. Geen klus was hem teveel. Hij heeft geschilderd, wanden leeggehaald (en ook weer van alles opgehangen) en de kussens bevestigd aan de banken. En alles even doordacht en netjes. Zijn partner in crime was Raymond van den Tempel, die ook al jaren achter de schermen van alles bij Fletiomare opknapt dat kapot of beschadigd is. MD3, MC1, Dames VA, Dames VB, Dames C, HVL1 en Heren B hebben geholpen met het schilderen van de banken, tafels én bar. Er was zelfs zoveel enthousiasme dat ook de gang naar de kleedkamers nog even is meegepakt. 
Wat het clubhuis ook zo knus maakt is de nieuwe verlichting. Dit was nog een hele klus (met nieuwe groepen enzo), die Thijs van Lieshout en Sander Bosman geklaard hebben. Jeroen van Kolfschoten heeft de constructie voor de emmers met groen aan het plafond gemaakt. Oedo Brandsma en Bob Daems hebben de hockeysticks van de leden aan de bar bevestigd. Wat een mooi moment was dat! Jef van Schaik, Caroline Koppen en Meya van Schaik-Sollman hebben samen de "kroonluchter” van hockeysticks gemaakt.  Ruud de Hoogt, Jeroen Kramer, Sandra Materman, Caroline Koppen en Regina Groot hebben Kevin de Jong geholpen met het sjouwen van de meubels en het wegbrengen van het oude meubilair. Dames C bedankt voor al jullie extra steuntjes in de rug en extra support in éven aanpakken. Eline Jongerius en Marjolein Wieman bedankt voor jullie enthousiasme én voor het altijd klaar staan, meedenken en meehelpen. Het gehele bestuur bedanken we voor het steunen van het project. En natuurlijk bedanken we álle leden die hun oude stick ingeleverd hebben: heb je die van jou al ontdekt?

Team Support
De volgende bedrijven hebben de restyling financieel mede mogelijk gemaakt. Blos Kinderopvang, MC Meubelen die de meubels met korting geleverd heeft, Bavaria, Beemster Kaas, Intratuin Leidsche Rijn die alle planten gedoneerd heeft en Secrass Grafisch uit Vleuten die de prachtige fotowanden met korting geleverd heeft. Bekijk het making-off filmpje op de Facebook pagina van Fletiomare.

Tot slot hebben ook de Vrienden van Fletiomare financieel bijdragen aan de restyling van het clubhuis. 

Allemaal enorm bedankt, want zonder jullie hulp was het clubhuis nooit zo mooi geworden!

Nathalie van der Wulp
Communicatiecommissie en restyling clubhuis