download onze app
iOS app Android app
KNHB neemt nieuw digitaal wedstrijdformulier in gebruik

8-1-2019  | 
Afgelopen weekend is een nieuw Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) in gebruik genomen door de KNHB. De werking van dit nieuwe formulier is grotendeels hetzelfde als het oude formulier. Er is een beknopte handleiding voor zowel arbitrage als teamondersteuning beschikbaar. Deze kunt u hier vinden.

Belangrijkste wijziging is dat er per wedstrijd nu drie DWF codes zijn. Eén voor de thuiscoach, één voor de arbitrage en één voor de uit-coach (of ondersteuning). Deze zijn onderling niet uitwisselbaar. De codes worden niet langer via Lisa (en daarmee door Fletiomare zelf) verspreid, maar door de KNHB. De codes worden verspreid via de email en niet via bijvoorbeeld SMS of andere kanalen. De codes worden wel via Lisa vermeld in de wedstrijd details op de site en op de app.

Voor het nieuwe DWF hoeven uw scheidsrechters en begeleiding (coaches/managers) geen account aan te maken op hockey.nl of KNHB.nl. Zij kunnen gewoon gebruik maken van de inlogcodes van LISA (lidnr + wachtwoord waarmee zij ook inloggen in de app). Scheidsrechters kunnen inloggen met lid-, kaart- of KNHB-nr en de betreffende dwf-code). Het inloggen kan via de DWF-knop in de mobiele app of via de site van de club. 

Bij problemen met het nieuwe DWF, waardoor bijvoorbeeld uitslagen de komende week/weken niet kunnen worden doorgegeven, wordt de teambegeleider verzocht dit te melden aan de wedstrijdsecretaris.