download onze app
iOS app Android app
Fletio's Maaltijdservice

8-12-2018  | 
Het is nog niet bij iedereen bekend, maar dankzij het horeca team kan er in het clubhuis tegenwoordig ook dagelijks genoten worden van een maaltijd. De maaltijden die zij serveren zijn bereid met dagverse producten waaronder veel groenten. Door de maaltijden direct na bereiding in te vriezen, blijft de kwaliteit behouden en zijn wij tevens in staat om dagelijks verschillende maaltijden te serveren aan onze leden en bezoekers. De Barmedewerker is op de hoogte van de maaltijden van die dag, dus vraag hem of haar gerust ernaar!

Voor een lekkere, voedzame en verantwoorde maaltijd hoef je niet te wachten tot je thuis bent, maar die eet je gewoon bij Fletiomare voor slechts €6,50. Deze service biedt het horeca team tijdens onze openingstijden, zomer en winter, hoog- en laagseizoen. Logisch toch?

Wist je ook dat wij naast tosti’s en bittergarnituur, ook doordeweeks diverse broodjes kunnen serveren? Een broodje kaas, ham of gezond kun je dagelijks bestellen, maar ook een heerlijk broodje rookworst is niet meer alleen voorbehouden aan onze weekendgasten.

Graag tot snel in ons clubhuis of bij de Fletiodome bar!