download onze app
iOS app Android app
BP TOP INDOOR KAMP komt weer naar Fletiomare!

22-11-2018  | 
Naar aanleiding van het grote succes van het vorige BP TOP INDOOR KAMP op Fletiomare en de grote vraag naar top hockey training in de zaal organiseren wij een nieuwe versie van het BP TOP INDOOR KAMP op 3 en 4 januari in de blaashal van MHC Fletiomare 

Wij geloven erin dat de technieken die in zaalhockey worden gebruikt, van zeer grote bijdrage kunnen zijn op het veld. Denk hierbij aan alle pushtechnieken die je kunt gebruiken om goals te maken, maar ook om een versnellende pass te spelen. 

Tijdens dit BP Top Indoor Kamp train je in de eigen blaashal van Fletiomare met niemand minder dan BP Toppers Teun Rohof en Boris Burkhardt! Teun is een echte zaalhockeyer. Als sinds 2007 maakt hij deel uit van het Nederlandse zaalhockeyteam. In 2015 werd zijn harde werken in de zaal beloond met de wereldtitel. Teun heeft in totaal drie landskampioenen op het veld op zijn naam staan. Maar hij heeft 10 zaalkampioenschappen gepakt! Kortom: je kan meer dan genoeg leren van deze zaal-international! De andere BP Topper is Boris Burkhardt. Met het EK 2016 en Ek 2018, 2x Nederlands kampioen en 4e van Europa, kan je Boris ook een echte zaaltopper noemen. Boris heeft vanaf zijn jeugd op het hoogste zaalniveaugespeeld en speelt dat nu nog steeds voor Amsterdam en het Nederlands Zaalteam.

Teun en Boris zullen beide 1 dag aanwezig zijn, en hebben in samenwerking met BP College het programma en oefeningen geschreven. Zoals je van de BP Kampen gewent bent, wordt dit dus ook weer een kamp van gegarandeerde kwaliteit.

Houd jij ook van het spelletje en wil jij de nieuwste passeerbewegingen en (scorings)technieken leren? Schrijf je dan snel in voor het BP TOP INDOOR KAMP. Alle deelnemers ontvangen een BP College Shirt. 

Wij hopen jou ook te zien na de kerst. Mochten er nog vragen zijn, mail gerust! 

Met sportieve groet, 
Billy Bakker en Mirco Pruyser
BP CollegeBijlage: Poster BP TOP INDOOR KAMP.jpeg