download onze app
iOS app Android app
De nieuwe blaashal staat!

16-11-2018  | 
Wat een prachtige dag, donderdag 15 november. Voor het eerst staat de nieuwe blaashal en hoe?

Na maanden van hard werken, opstellen van business cases, financiƫle adviezen, goed bedoelde kritische commentaren (waar we naar hebben geluisterd), een vaderlijke knuffel en een corrigerende tik, ben ik supertrots, op wat wij als club hebben neergezet. Mijn dank gaat uit naar iedereen die heeft geholpen om er een succes van te maken.

Ik wil een paar mensen wel even speciaal noemen: Colinda, Thijs, René, Peter, Raymond, Hank (Open Cover) en de mannen van Poletti (de Italiaanse leverancier van de hal), zonder hen was het niet gelukt. 

Gisteren zijn de eerste leden en geĆÆnteresseerden binnen gaan kijken. Woorden als gaaf, GIGA, cool en mooi galmden nog lang door de nog lege tent. Binnenkort gaan we de nieuwe blaashal feestelijk openen. Zodra er een datum en het programma bekend is, laten we het jullie weten. 

Ik wil de leden nogmaals bedanken voor het uitgesproken vertrouwen op de ALV van eind augustus. Hoewel de blaashal nog niet speelklaar is, kunnen we toch wel zeggen dat dit een van de mooiste momenten van dit jaar is sinds 18 januari (de dag dat onze vorige blaashal werd verwoest door de storm).
Iedereen bedankt voor zijn/haar inzet en tot binnenkort in onze nieuwe Fletiodome!

Groet,

Jeroen
Voorzitter Fletiomare