download onze app
iOS app Android app
Kom op de fiets op de zaterdagochtenden!

15-11-2018  | 
Mogelijk hebben jullie het al opgemerkt: het is op de zaterdagochtenden op de parkeerplaatsen van Fletiomare veel drukker dan voorheen. Voetbalclub VV De Meern naast ons ondervindt momenteel ook heel veel parkeerhinder. Door een gewijzigde competitie-opzet bij de vroege jeugdwedstrijden op VV De Meern is het daar vele malen drukker dan voorheen. Bezoekers van Fletiomare merken dit direct op ‘onze’ parkeerplaatsen. 

In een gezamenlijk overleg met de gemeente en VV De Meern is de problematiek besproken. Veel leden van MHC Fletiomare komen al op de fiets en daar zijn we heel blij mee. VV De Meern gaat ook een actief aanmoedigingsbeleid voeren om haar leden op de fiets te laten komen.

Dus: kom op zaterdag zoveel mogelijk op de fiets naar Fletiomare zodat onze bezoekende teams een plekje kunnen blijven vinden.

Het is in verband met de veiligheid van de fietsende kinderen ook bij drukte NIET toegestaan om met de auto stil te staan voor de ingang van Fletiomare. Ook niet voor heel even. Op de stoepen parkeren is ook verboden.

Als de zaalhockeyperiode begint dan zal de parkeerdruk voor even weer wat afnemen.