download onze app
iOS app Android app
Keepersmaterialen, lockers en meer

2-11-2018  | 
Inmiddels heeft de materiaal commissie de bijna 100 teams binnen Fletiomare voorzien van keepers materialen, trainings-sets en indien mogelijk lockers.
Wat betreft de lockers is de materiaal commissie de afgelopen weken druk bezig geweest om nieuwe te installeren en ruimtes hiervoor aan te passen. Inmiddels zijn de meeste hiervan al weer uitgedeeld en hebben voor zover we weten alle senioren en junioren teams een locker. De sloten op deze lockers zijn persoonlijk en mogen niet gewijzigd en/of vervangen worden. Alleen op deze manier kunnen we de veiligheid van de inhoud garanderen, ook dienen de lockers altijd te worden afgesloten met het slot (ook tijdens de trainingen).

De keepers/keepsters van Fletiomare hebben allemaal goede en veilige materialen ontvangen (passend bij het niveau) en we verwachten ook dat iedereen daar netjes mee omgaat. Wanneer er problemen zijn met het materiaal is de commissie elke dinsdagavond tussen 19.30 en 20.15 uur aanwezig om eventueel spullen te vervangen en/of te herstellen. Een mailtje sturen vooraf naar [email protected] is verstandig zodat we je sneller kunnen helpen en je zeker weet dat we aanwezig zijn.

Materialen en Money
Fletiomare geeft elke keeper/keepster (of team) dus de verantwoordelijkheid voor de materialen en gaat er vanuit dat hier netjes mee wordt omgegaan. Vanuit Fletiomare wordt veel ge├»nvesteerd in de materialen; 
Een jongste jeugd set kost tussen de € 450 en € 650 (afhankelijk van de maat)
Een D/C set ongeveer : € 850
Een A/B set : € 1.200 , en een senioren set ongeveer : € 1.750

Daarom willen we iedereen vragen zorgvuldig om te gaan met deze materialen (ook de spelers van het team) en goed op te letten bij het verlaten van het veld na een wedstrijd of training zodat geen materialen achter blijven. Wanneer dat niet gebeurt zijn we soms genoodzaakt deze materialen in rekening te brengen.

Zaalhockey materialen
We zullen binnenkort starten met het uitdelen van de beschermende hoezen en riempjes voor de zaalhockeyperiode.
Informatie hierover volgt snel.

Veel succes in het goal!

De Materiaalcommissie