download onze app
iOS app Android app
NIEUW: MHC Fletiomare Jeugdbestuur

1-11-2018  | 
Ben jij gek van hockey en is Fletiomare echt jouw cluppie? Speel je in de A, B of C -jeugd? Dan zijn we op zoek naar jou!

Dit seizoen wil Fletiomare graag starten met een jeugdbestuur. We zoeken jeugdleden met goede ideeën en leuke plannen, die graag hun mening laten horen. Een geweldige ervaring voor onze jeugdleden om te zien wat het inhoudt om een vereniging te leiden en wat hier bij komt kijken. Daarnaast is het natuurlijk ook vooral leuk en gezellig om extra betrokken te zijn bij de vereniging en lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van jouw club.

Wat doet het Jeugdbestuur?
Het jeugdbestuur zet goede ideeën om in plannen en voert die ook uit, liefst samen met andere jeugdleden en bestaande commissies binnen MHC Fletiomare. Het jeugdbestuur zal zich met allerlei verschillende taken/activiteiten bezig houden. Voorbeelden daarvan zijn: jeugdtoernooien, feesten, ledenwerving en alles wat jullie zelf belangrijk vinden. Jullie maken zelf een plan en een taakverdeling. Natuurlijk kunnen jullie andere leden vragen om in commissies te helpen met uitvoeren en organiseren. Daarnaast geeft het Jeugdbestuur gevraagd en ongevraagd advies aan het Bestuur van de vereniging. Dit kan over van alles gaan. Het Jeugdbestuur schuift een paar keer per jaar aan bij het Bestuur om te praten over beleidszaken die betrekking hebben op de jeugd. 

Wie zoeken we?
We zijn op zoek naar creatieve, enthousiaste en actieve jeugdleden. Het Jeugdbestuur zal bestaan uit ongeveer 6 - 8 personen. Het zou mooi zijn als we tot een brede vertegenwoordiging uit de verschillende lijnen/teams kunnen komen.

Wil je meer weten? Of wil je je meteen opgeven?!
Stuur een mailtje aan [email protected]