download onze app
iOS app Android app
Restyling clubhuis

2-11-2018  | 
Binnenkort gaat het écht gebeuren….het clubhuis krijgt een make-over! Met de hulp van een binnenhuisarchitect, een stylist en een vormgever is gewerkt aan een mooi ontwerp dat voldoet aan vele wensen en eisen; van het bestuur, van de BSO (die een deel van het clubhuis huurt) én natuurlijk van de leden. Eén eis hebben we allemaal: het moet vooral gezelliger en knusser worden. En dat is gelukt. Hoe het ontwerp er precies uit gaat zien vertellen we niet. Dat kunnen we straks allemaal bewonderen tijdens de feestelijke re-opening in het nieuwe jaar. Wat we wél doen is dat we in de Fifomail van november en in de komende Fifomails telkens een tipje van sluier oplichten.

Oud en nieuw
Omdat het budget beperkt is hebben we goed gekeken wat hergebruikt kan worden én wat vervangen moet worden. De houten banken binnen gaan we bijvoorbeeld hergebruiken. Maar we zorgen er ook voor dat ze lekkerder zitten dan nu.

Hulp nodig!
Het plan is om tijdens het zaalseizoen het clubhuis aan te pakken. Dat betekent dat er in de periode december-januari geklust, geschilderd en heringericht gaat worden. En daarbij hebben we de hulp van de leden hard bij nodig. Zo moeten bijvoorbeeld alle houten banken die binnen staan geschuurd en geschilderd worden. Vele handen maken licht werk. Dus: als jij (met je team) een houten bank en/of tafel opknapt, wordt deze voorzien van een ‘plaatje’ met een tekst naar keuze. Hoe leuk is dat?

Bovendien wordt jouw of jullie hulp ook nog op een andere manier beloond…! Je kunt jezelf of je team opgeven door een mail te sturen naar [email protected]. Als de exacte planning rond is benaderen we je voor een gezellig klusmomentje. Wij zorgen uiteraard voor alle benodigdheden.

Nathalie van der Wulp
Communicatiecommissie & Restyling clubhuis