download onze app
iOS app Android app
Lid worden van de grootste businessclub van Leidsche Rijn?

1-11-2018  | 
Fletiomare gaat de samenwerking aan met Businessclub Leidsche Rijn. Dit is de grootste onafhankelijke businessclub van Leidsche Rijn en omstreken.
De businessclub heeft acht keer per jaar een bijeenkomst op de eerste maandag van de maand. Elke bijeenkomst is op een andere locatie, bij business club leden op de werkvloer of op andere ongebruikelijke of bijzondere locaties. Voor meer informatie zie de website: www.bclr.nl

Het lidmaatschap is € 350,- als een bedrijf met 1 vast persoon wil komen en € 500,- voor  2 personen.  Alle kosten van bijeenkomsten (drank, dinerbuffet, sprekers, locaties en/of evenementen) zijn hierbij inbegrepen. Er worden gedurende het jaar geen extra facturen voor incidentele kosten aan leden gestuurd. 
Dus als u in contact wilt komen met collega bedrijven ook buiten Fletiomare om, is dit uw kans.

Maandag 5 november kunt u een bijeenkomst geheel vrijblijvend bijwonen, zie programma onderstaand. Locatie is bij Matex Deuren met als thema Duurzaamheid. 

Interesse voor een lidmaatschap of de bijeenkomst van 5 november, meld u dan nu aan!

Programma maandag 5 november
17.45 uur Ontvangst
18.30 uur Opening programma
18.35 uur André aan de Stegge over duurzaamheid bij Matex Deuren
18.45 uur Bert Strijker van Energiecollectief Utrechtse Bedrijven (ECUB)
18:55 uur Jos Boere van KWR Water over nieuwe vormen van duurzaamheid bij MKB-bedrijven, inclusief de toepassing van waterstof. 
19.30 uur Start dinerbuffer en netwerkborrel