download onze app
iOS app Android app
CS+-er als scheidsrechter buddy?

23-10-2018  | 
Sinds een aantal jaren heeft Fletiomare een groep enthousiaste CS+ers (Club Scheidsrechter plus). De groep bestaat zowel uit oud bondsscheidsrechters als enthousiaste clubscheidsrechters die het CS+ opleidingstraject binnen de club hebben gevolgd en met succes de PvB (Proeve van Bekwaamheid) hebben doorstaan.

Feedback geven, elkaar coachen (ook via de oortjes tijdens de wedstrijd) en gezamenlijk spelsituaties beoordelen vanaf de zijlijn is iets wat wij bijna elk weekend onderling veelvuldig en met veel plezier doen. Daarnaast organiseren we regelmatig avonden waar we als CS+ groep allerlei inzichten krijgen aangereikt door ervaren bondsscheidsrechters zoals Coen van Bunge. Waarom? Omdat je als scheidsrechter nooit bent uitgeleerd en je altijd weer wat opsteekt van elkaars en andermans inzichten en beoordelingen. 

Vind jij fluiten leuk, maar wil je niet een heel CS+ traject doorlopen en lijkt het je wel leuk om ook een keer feedback, tips of tricks te krijgen waardoor je beter gaat fluiten? Laat het ons weten! 

We delen graag onze scheidsrechters inzichten en ervaringen met anderen binnen de club. Door je persoonlijke feedback te geven, samen een keer wedstrijd voor te bespreken of gewoon een keer een helft mee te kijken, hopen we je een aantal handvatten aan te reiken zodat je met nog meer plezier en vertrouwen wedstrijden kunt leiden. Hoe je je feedback wilt is geheel aan jou, 1:1 doornemen van een (deel van de) wedstrijd, WhatsApp berichtjes, of per mail vragen beantwoorden het maakt niet uit, wat het beste past en waar je je het best bij voelt. 

Dus ben jij een enthousiaste (beginnende) scheidsrechter, jong of oud en lijkt het je leuk om dit seizoen een paar keer vrijblijvend begeleiding of feedback te krijgen van een CS+ scheidsrechter? Meld je dan aan via [email protected]. We hebben dit seizoen 10 plekken voor diegenen die graag dit jaar gebruik willen maken van een CS+ scheidsrechter buddy. 

First come, first serve!