download onze app
iOS app Android app
De Grote Clubactie is in volle gang!

4-10-2018  | 
Alle vele lotenboekjes zijn ingeleverd door enthousiaste jeugdleden!! De komende weken kunnen we er nog even tegenaan. Ook in de herfstvakantie kunnen jullie nog lootjes verkopen. Uiterste inleverdatum =  zondag 4 november. 

Online kopen van lootjes 
Wist je al dat je via onze site van Fletiomare en via :  https://clubactie.nl/actie/MHCFletiomare2018 ook online lootjes (ver)kopen.  
TIP: gooi deze link op social media of in je familie-app en iedereen kan ons steunen door lootjes te kopen.

Inleveren boekjes
Ben je klaar met verkopen, gooi jouw boekje in de inleverbox op de bar. Zoek je nog een nieuw boekje? Deze liggen achter de bar, dus vraag het even aan de barman/barvrouw. 
Inleveren kan tot de eerste week na de herfstvakantie dus t/m zondag 4 november 2018.

Prijzen 
De beste lotenverkopers kunnen vanuit de Grote Club Actie geweldige prijzen winnen, zie https://kids.clubactie.nl/  Vanuit Fletiomare zijn er ook super prijzen te winnen… Voor het best verkopende team, een gave sportclinic bij Sportcentrum Ouderijn en diverse prijzen voor de beste individuele verkopers: waaronder een kadobon van Intertoys van 100 euro, een t-shirt van Nederlands Hockey Elftal en een gaaf trainingsjasje.

Wij zijn benieuwd of wij dit jaar een nieuwe topverkoper mogen huldigen. Vorige jaar stond de teller op 353 verkochte loten door Laurens Lindberg!! 

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en prijzen: Volg de grote clubactie op 

Vragen? Mail dan gerust naar [email protected]