download onze app
iOS app Android app
Kick-off Project groep Ontwikkeling jeugdleden/jeugdtrainers Fletiomare

5-10-2018  | 
Op 19 september heeft er een Kick-off bijeenkomst plaatsgevonden onder leiding van procesbegeleider Marco Groen, beschikbaar gesteld door Rabobank / NOCNSf .
Doel van de kick-off was om de projectleden te informeren over de doelstellingen en een start te maken met het vormen van een plan van aanpak wat later dit seizoen gepresenteerd zal worden aan het bestuur. 

Het project is bedoeld om naast het technische kader welke door de KNHB wordt gevoed ook een kader te ontwikkelen voor persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling van de jeugdtrainers. 

We zijn er namelijk van overtuigd dat wanneer we als club de jeugdtrainers ondersteunen bij hun ontwikkeling dit direct vertaald wordt naar een betere kwaliteit van trainen. Een betere kwaliteit van trainen verhoogt het plezier in hockey en plezier in hockey vertaalt zich naar snellere technische ontwikkelingen. Maar het project gaat verder dan de persoonlijke ontwikkeling want het raakt ook de accommodatie. De omgeving waarin kennis wordt overgebracht moet ondersteunend namelijk zijn. Zo zie je dat dit project veel facetten van de vereniging raakt.

Binnenkort is er een tweede bijeenkomst van de projectgroep die graag nog wat versterking kan gebruiken. Spreekt het onderwerp je aan en wil je op een projectmatige manier een bijdrage leveren aan de toekomst van de vereniging dan ben je van harte welkom!! Laat het even weten via [email protected]