download onze app
iOS app Android app
Shirtjes voor 16 teams bij de 1ste jaars F-teams

4-10-2018  | 
Jansen & Jansen is een trouwe sponsor van onze club. Ook dit seizoen sponsoren zij weer de vrolijk gekleurde shirtjes met daarop de naam van onze nieuwe en jongste hockeykinderen, de eerstejaars F-jes.

Naast het sponsoren van de shirts van de F-jes, heeft Jansen & Jansen ook een prominente plek met een reclamebord op veld 1, ons waterveld.

Patrick van Rooijen, eigenaar bij Kinderparadijs Jansen & Jansen geeft aan graag wat terug te willen geven en doen. Daarom ondersteunen zij heel bewust onze club!

De shirtsponsoring sluit naadloos aan op de doelgroep van Kinderparadijs Jansen & Jansen. Een kinderdagverblijforganisatie , waar zij naast 3 horizontale groepen, ook 3 buitenschoolse opvanglocaties hebben. Zij streven er op het kinderdagverblijf en BSO naar de ontwikkeling van het kind optimaal te stimuleren en de kinderen te begeleiden naar een zo’n groot mogelijke mate van zelfstandigheid. De doelstelling op het kinderdagverblijf en BSO is om een betrouwbare, sfeervolle, rustige en gezellige opvang te bieden, waar de kinderen met plezier naar toe gaan en waar de ouders hun kinderen met een gerust hart achterlaten.