download onze app
iOS app Android app
De Grote Clubactie gaat weer beginnen!

31-8-2018  | 
Vorig jaar hadden we een mooi doel: een gaaf mini hockeyveldje oftewel eigen PANNA-veldje. #FLETIOPANNA. De opbrengst in 2017 was  € 8.257,50. Een fantastisch bedrag, maar nog niet genoeg om ons doel te realiseren.

Wij zijn wel al over de helft, dus als we aankomende periode weer enthousiast langs onze buren, vrienden en familieleden gaan, komt ons mini hockeyveldje er echt aan!!  

Ophalen lotenboekjes 
Zaterdag 8 en zondag 9 september kunnen de teammanagers van alle D-E-F teams de lotenboekjes  voor de teams ophalen bij de FIFO-corner in het clubhuis. Voor elk team staat er een tasje klaar. De loten mogen verkocht worden vanaf zaterdag 15 september. 
Als club willen we natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar de club.

Op NPO [email protected] gaat vanaf maandag 10 september de tv-campagne van de Grote Clubactie van start! De tv-campagne loopt in totaal drie weken om kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar te enthousiasmeren voor hun Clubactie binnen de vereniging. Tijdens de tv-campagne worden kinderen naar de speciale Kids-website verwezen (https://kids.clubactie.nl/)  Daarop kunnen zij onder meer filmpjes bekijken, meedoen aan acties en zich inschrijven voor de Kids-verkoopwedstrijd. Er is ook een team-clinic te winnen van een beroemde hockeyer.  … dus kijken allemaal!

Prijzen 
De beste lotenverkopers kunnen vanuit de Grote Club Actie geweldige prijzen winnen. Vanuit Fletiomare zijn ook super prijzen te winnen; Prijzen voor het beste verkopende team en voor de beste verkopers. Hierover later meer.

Vragen? Mail dan gerust naar [email protected]