download onze app
iOS app Android app
Van het hockeykantoor

6-7-2018  | 
Zomersluiting
Binnenkort kan iedereen heerlijk gaan genieten van de zomer en een paar hockey-loze weken. Tot die tijd is het nog mogelijk om op de club te komen trainen. Hieronder vind je de mogelijkheden:

  • De jeugd kan nog doortrainen of oefenwedstrijdjes spelen in de nieuwe teamsamenstelling tot en met vrijdag 13 juli. Je team moet begeleid worden door een volwassen begeleider, je moet je eigen trainer regelen en reserveer altijd een veld via [email protected] 
  • (jong)senioren teams, trimmers en veteranen teams kunnen tot en met vrijdag 19 juli nog regulier elke avond doortrainen. 
  • In de weekenden  van 7/8 juli en 14/15 juli is de club gesloten. Vanaf  zaterdag 20 juli is ons complex helemaal gesloten voor de zomervakantie.

Oefenwedstrijden ter voorbereiding op competitie
In de weekenden van 18/19 augustus en 25/26 augustus is het mogelijk om met je nieuwe team een oefenwedstrijd op Fletiomare te spelen. Regel zelf een tegenstander en scheidsrechters en reserveer een veld via [email protected].
In het weekend van 1/2 september is er geen mogelijk tot het spelen van oefenwedstrijden i.v.m. de kick-off toernooien die dan plaatsvinden op de club

Bitjes happen
Tijdens de seizoen kick-off op 1 september is het weer mogelijk om een gebitsbeschermer op de club te laten maken. Zet vast in je agenda.  Meer informatie en de aanmeldlink vind je op de website.

Grijze trainers lockers 
De club beschikt over een aantal kleine grijze lockertjes in de materiaalruimte. Superhandig om als trainer of coach je spullen in te bewaren. Wil je voor seizoen 2018/2019 ook een lockertje gebruiken? Dat kan! De borg voor de sleutel is 20 euro. Mail naar [email protected] 

Vragen?
Het hockeykantoor is vrijwel alle dagen overdag bemand. Heb je vragen over verenigingszaken? Loop gerust binnen of mail naar [email protected] of naar Eline: [email protected].

Agenda items
16,17 en 18 juli / 20, 21 en 22 augustus 2018
Sportways hockeykamp op Fletiomare
zaterdag 25 augustus 2018
Kick off 1e jaars F
zaterdag 1 september 2018
Kick off  Junioren en E en 2e jrs F
zaterdag 1 september 2018
Start competitie topklasse jeugd
zaterdag 8 september 2018
Start competitie alle junioren en jongste jeugd
zondag 9 september 2018
Start competitie alle seniorenteams