download onze app
iOS app Android app
Indeling jongste jeugd 8-tallen seizoen 2018-2019

12-6-2018  | 
De teamindelingen voor de jongste jeugd 8-tallen (zaterdag en zondag) 2018-2019 zijn afgerond. Achter de inlogcode staan de teams voor het seizoen 2018-2019. Onderstaand de informatie om bij het bestand met de teamindelingen te komen:

INLOGGEN:
Ga rechtsboven op de website naar ‘Mijn Fletiomare’ en log in met je lidnummer en wachtwoord. Na het inloggen ga je naar de Documentenpagina van Fletiomare, dit doe je op onderstaande wijze: Ga bovenin naar ‘Club’ en klik daarna op ‘Documenten’. Onder ‘Technisch Kader’ is het document zichtbaar.

Coaches / teammanagers komend seizoen

Door TC ingedeelde teams

De technische commissie heeft de volgende teams ingedeeld op basis van (intrinsieke) motivatie en algemene motoriek, te weten M8E1, M8E2, ZM8E1, ZM8E2, J8E1, J8E2 en J8E3. Komende weken zal bekend worden wie de jeugdcoach gaat worden van de verschillende teams. Tijdens Stick Together kunnen ouders zich opgeven voor de rol van mentor-coach (als begeleider van de jeugdcoach) en teammanager van deze teams. In verband met de ontwikkeling van de kinderen gaat bij de mentor-coaches de voorkeur uit naar ouders die zelf hockeyen én bij 1 training aanwezig kunnen zijn. De uiteindelijke keuze voor de mentor-coach zal in overleg met de TC plaatsvinden. 

Door JJC ingedeelde teams

De ouder-coaches en teammanagers voor de breedteteams kunnen zich tijdens Stick Together hiervoor aanmelden. In verband met de ontwikkeling van de kinderen gaat bij de coaches de voorkeur uit naar ouders die zelf hockeyen én bij 1 training aanwezig kunnen zijn. De uiteindelijke keuze voor de ouder-coach zal in overleg met de Jongste Jeugd Commissie en TC plaatsvinden.

Voor vragen over de indeling
Mochten er vragen zijn over de indeling van de TC teams dan kan contact opgenomen worden met BTC Jongste Jeugd, Robert van der Toorn ([email protected])
Mochten er vragen zijn over de indeling van de overige teams dan gelden de volgende contactpersonen:

J8E Maureen van Baaren : [email protected]
M8E Pascalle Gerritsen : [email protected]

Voorzitter: Roderick van Houwelingen : [email protected]

Wij hopen jullie te verwelkomen op de Stick Together avonden volgende week en wensen iedereen alvast een gezellig en sportief seizoen 2018-2019!

De Jongste Jeugd Commissie
De Technische Commissie-Onder voorbehoud van typefouten-