download onze app
iOS app Android app
Indeling juniorenteams seizoen 2018-2019

12-6-2018  | 
De teamindelingen voor de Junioren zaterdag ABCD 2018-2019 zijn afgerond. Achter de inlogcode staan alle teams voor het seizoen 2018-2019. Onderstaand de informatie om bij het bestand met de teamindelingen te komen:

INLOGGEN:
Ga rechtsboven op de website naar ‘Mijn Fletiomare’ en log in met je lidnummer en wachtwoord.
Na het inloggen ga je naar de Documentenpagina van Fletiomare, dit doe je op onderstaande wijze:
Ga bovenin naar ‘Club’ en klik daarna op ‘Documenten’. Onder ‘Technisch Kader’ is het document zichtbaar.

Coaches / teammanagers komend seizoen

1e Lijn- en opleidingsteams

Komende week of de week erna zal de Technische Commissie (TC) publiceren hoe de begeleiding (coach & teammanager) voor de 1e lijnteams + opleidingsteams (MA2, JA2, MB2, JB2, MC2, JC2) er komend seizoen uit komt te zien.
Tijdens Stick Together kunnen ouders zich opgeven voor de rol van (duo)-coach en (duo)-teammanager bij de opleidingsteams. De TC dient dit goed te keuren en kan afwijken door zelf een kandidaat in te brengen. De TC heeft voor enkele opleidingsteams al een invulling en is momenteel met kandidaten in gesprek.

Sterkteteams

Komend seizoen werken we ook weer met zgn. sterkteteams. In iedere categorie met 6 of meer teams hebben we een sterkteteam. Deze teams zitten qua niveau vlak achter de opleidingsteams. Sterkteteams hebben 1 uur extra training per week t.o.v. de breedteteams (m.u.v. D-jeugd). Voor komend seizoen zijn dit de volgende teams: MA3, MB3, MC3, MD2 t/m MD6, JC3 en JD2 t/m JD4. Tijdens Stick Together kunnen ouders zich opgeven voor de rol van (duo)-coach en (duo)-teammanager. De Technische Commissie behoudt zich het recht voor om de invulling aan te passen door bijvoorbeeld een talentvolle jeugdcoach samen met een ouder op een team te zetten.

Breedteteams

De (duo)-coaches en (duo)-teammanagers voor de breedteteams kunnen zich tijdens Stick Together hiervoor aanmelden. De Juniorencommissie zal met de betreffende personen die deze taak op zich willen nemen contact opnemen en verder alles in gang zetten.

Voor vragen over de indeling

Mochten er vragen zijn over de indeling van de 1e lijnteams, de opleidingsteams en de sterkteteams, dan gelden de onderstaande contactpersonen:
A/B/C/D Robert van der Toorn: [email protected]
Keepers Nick Schreuder: [email protected]

Mochten er vragen zijn over de indeling van de breedteteams dan gelden de onderstaande contactpersonen:

MA Noortje Staal: [email protected]
MB Nynke Miedema: [email protected]
MC Frank Harteloh: [email protected]
MD Agaath Kappert: [email protected]
JA Danielle Woudstra: [email protected]
JB Jeannette Haringman: [email protected]
JC Arjen Huisman: [email protected]
JD Marjoke Hansen: [email protected]

Voorzitter:
Michiel von Meyenfeldt: [email protected]

Trainingen in nieuwe samenstelling

Vanaf maandag 18 juni kan er in de nieuwe samenstelling worden getraind. Aanvraag velden verloopt via [email protected].
In veel gevallen is de trainer/coach nog niet duidelijk maar misschien is er een enthousiaste ouder die alvast wil starten met een kennismakingstraining.

Wij hopen jullie te verwelkomen op de Stick Together avonden en wensen iedereen alvast een gezellig en sportief seizoen 2018-2019!

De Juniorencommissie
De Technische Commissie


-Onder voorbehoud van typefouten-