download onze app
iOS app Android app
Koen Beelen nieuwe hoofdcoach Fletiomare Heren 1

5-6-2018  | 
Koen Beelen is de nieuwe hoofdcoach van het eerste Herenteam van Fletiomare. De club en de coach hebben na een aantal positieve gesprekken een overeenkomst bereikt. Beelen volgt hoofdcoach Eric van der Pol op die volgend seizoen de overstap maakt naar de dames van Fletiomare.

Technisch manager Robert van der Toorn is blij met de komst van Koen: "met Koen halen we een trainer / coach met veel ervaring binnen! In het verleden heeft Koen gecoacht op eerste- en overgangsklasse-niveau met zowel heren- als damesteams. Ook heeft hij bij de jeugd op district en nationaal niveau gewerkt. Heren 1 is toe aan de volgende stap en daar past Koen heel goed in. Koen zal samen met Rick Overbeek, die betrokken blijft als assistent trainer/coach, de afgelopen seizoen ingeslagen weg voort zetten”.

Ook Beelen is enthousiast over de aanstaande samenwerking. "Fletiomare is een club in ontwikkeling waar ik graag mijn steentje aan ga bijdragen. Tijdens de verschillende gesprekken met technisch manager, bestuur en spelersgroep blijken mijn eigen ambities maar ook de ambities van en voor Heren 1 perfect overeen te komen. Daarom ga ik graag de uitdaging aan om samen met de begeleiding van Heren 1, technisch manager en bestuur de volgende stap te maken in de prestatieontwikkeling van Heren 1 Fletiomare”.

Koen zal naast zijn werkzaamheden bij Heren 1 ook een rol bij de Topjeugd jongens AB krijgen. Bij JA1 en JB1 zal hij ook trainingen gaan verzorgen. "Zo zorgen wij voor een mooie lijn van onze Topjeugd AB naar de senioren”. Aldus van der Toorn. 

Ben jij net als de club, team en coach ambitieus? Meld je dan aan bij Koen Beelen op 06-28260205 of bij technisch manager Robert van der Toorn op [email protected] 

Met sportieve groet,

Robert van der Toorn
Technisch Manager MHC Fletiomare