download onze app
iOS app Android app
Selectietrainingen Fletiomare Heren 1 en Heren 2

9-5-2018  | 
Wil jij aankomend seizoen selectie komen doen voor Heren 1 of Heren 2? Kom dan naar de selectie trainingen eind mei! Voor de eerste twee heren teams zijn we bezig met de voorbereidingen voor het komend seizoen. Daarom organiseren wij twee selectietrainingen.

Fletiomare is een leuke en ambitieuze club in de Leidsche Rijn, in de regio Utrecht.  Met Heren 1 die speelt in de 1e Klasse en Heren 2 die speelt in de Reserve 1e Klasse.

Hieronder vind je de informatie over de selectietrainingen per team en de data waarop beide selectietrainingen georganiseerd zullen worden. Meld je aan en kom mee trainen!

Voor Fletiomare Heren 1 seizoen 2018-2019 zullen er open trainingen georganiseerd worden op donderdag 24 mei en donderdag 31 mei.  Beide trainingen zijn van 20:00 uur – 21:30 uur, graag 15 minuten voor de training aanwezig.
Geïnteresseerden voor deze trainingen kunnen zich melden bij Technisch Manager Robert van der Toorn op [email protected].

Ben jij op zoek naar een prestatiegericht maar ook gezellig team? Dan is Fletiomare Heren 2 wellicht iets voor jou!  Er worden twee open training georganiseerd op donderdag 24 mei en donderdag 31 mei. Beide trainingen zijn van 20:00 uur – 21:30 uur, graag 15 minuten voor de training aanwezig.
Geïnteresseerden voor deze trainingen kunnen zich melden bij Lars Leunissens (trainer / coach Heren 2) op [email protected]com.