download onze app
iOS app Android app
Train met Naomi, Ellen en Kim op Fletiomare!

4-4-2018  | 
BP college komt met het GOLD STAR Hockey Kamp naar Fletiomare in de meivakantie. Tijden dit  kamp op 3 en 4 mei train jij twee dagen lang samen met niemand minder dan: Naomi van As, Ellen Hoog en Kim Lammers! Deze drie toppers zijn het gehele kamp aanwezig. Dat wordt dus twee dagen lang op een zeer hoog niveau trainen, samen met de beste hockeyers van de wereld. 

Kim, Naomi en Ellen; ook wel Sjaan 1, Sjaan 2 en Sjaan 3, zijn jarenlang de meest bepalende speelsters van het Nederlands Elftal geweest. Ze hebben meerdere gouden Olympische, WK en EK medialles in hun prijzenkast hangen en Ellen en Naomi zijn zelfs uitgeroepen tot Beste Speelster van de Wereld. 

Het BP GOLD STAR Kamp  is een hockeykamp zonder overnachting. Elke dag wordt er 2-3 keer getraind op de thema's die BP College, maar ook Naomi, Kim en Ellen het belangrijkst vinden om jou in te laten specialiseren/ontwikkelen. Zoals jullie wellicht wel weten is Kim de specialist in scoren, Naomi staat bekend om haar geweldige dribbels en passeerbewegingen en Ellen heeft natuurlijk haar dribbels en een geweldige backhand! 

Ben jij tussen de 8-16 jaar, schrijf je dan snel in voor deze unieke kans om samen te trainen met de beste hockeyers en hockeysters van Nederland (en de wereld)!
Alle deelnemers ontvangen een uniek Adidas BP Gold Star Shirt!