download onze app
iOS app Android app
Terugblik Glow in the Dome toernooi

5-1-2018  | 
Afgelopen zaterdag was het dan zover, het eerste échte Glow in the Dome toernooi. Zowel in de D- als in de C-categorie waren er 18 teams die met elkaar hebben gestreden voor de eer. Én wat een mooie en sportieve wedstrijden hebben we mogen zien!

De D-categorie speelde van 17.00 tot 20.00 uur, bij binnenkomst zijn de teams (+ de sticks) waar nodig blacklightproof gemaakt. De spelbegeleiders kregen een korte uitleg over de toch wel iets andere spelregels, waarbij met name het spelen zonder keeper, de kleine goals en de glow strafcorner het verschil maakten. In drie poules van 6 teams werden er wedstrijden gespeeld en tussendoor was er ruimte voor spelletjes in het clubhuis.

Tijdens de prijsuitreiking van de D-categorie door Klaas Louis was het tijd voor de C-categorie om zich klaar te maken voor de wedstrijden. Wat extra leuk was bij de C-jeugd is dat er ook teams van Rijnvliet mee hebben gedaan. Ook hier zijn er leuke wedstrijden gespeeld! De laatste wedstrijd was om 23.15 afgelopen en met behulp van een aantal ouders werd de Dome in no time weer omgebouwd tot de vertrouwde zaal.

Wat een vreselijk leuk evenement was dit met een gezellige en fijne sfeer! Leuk dat er zo veel ouders zijn komen kijken én blijven hangen om zich tegoed te doen aan een oliebol met gl├╝hwein. Wij hebben genoten van de blije gezichten en de ontspannen manier waarop iedereen met elkaar omging. Wij zagen als organisatie dat de kinderen zich op de club thuisvoelen, en daar doen we het toch allemaal voor?

Wij willen dan ook iedereen enorm bedanken die op wat voor manier dan ook zijn/haar steentje heeft bijgedragen aan GLOW IN THE DOME 2017.

En hopelijk kunnen we gehoor geven aan één van de reacties: "Top toernooi! Iedereen vond het geweldig. Ik zou zeggen: copy paste voor volgend jaar!"

Team
Glow in the Dome