download onze app
iOS app Android app
Fletiomare door Rabobank gekozen voor nieuwe sponsoring

1-12-2017  | 
Rabobank Utrecht gaat, samen met NOC*NSF en lokale organisaties zoals Vereniging Sport Utrecht, verenigingen helpen zich klaar te maken voor de toekomst door ze te ondersteunen met kennis en begeleiding.

Afgelopen zomer zijn diverse Utrechtse sportverenigingen, waaronder Fletiomare, uitgedaagd door Rabobank om hun ambities op het gebied van financiĆ«n, bestuurlijk, gezondheid, duurzaamheid en/of maatschappelijk te pitchen. Uit de pitch moest vooral blijken dat de vereniging de wil en energie heeft om te werken aan deze ambitie. Aan de hand van de pitches heeft Rabobank de te ondersteunen verenigingen gekozen. 

Wij zijn trots te kunnen melden dat Fletiomare gekozen is en Rabobank Utrecht de komende jaren met ons gaat samenwerken!

Rabobank Verenigingsondersteuning gaat veel verder dan een geldbedrag in ruil voor zichtbaarheid van het merk Rabobank op bijvoorbeeld een shirt of boarding. Er wordt gewerkt aan structurele verbeteringen en niet voor het tijdelijk vullen van de kas. Te denken valt aan uitdagingen zoals bijvoorbeeld het binden van leden en vrijwilligers, een gezonde en duurzame accommodatie of samenwerkingen tussen verenigingen onderling. Hiermee stapt Rabobank Utrecht af van de traditionele vorm van sponsoren.