download onze app
iOS app Android app
Update Grote Clubactie

30-11-2017  | 
Afgelopen week hebben wij de laatste lotenboekjes ingevoerd van de Grote Clubactie.  Wij wachten met spanning af wat ons eindbedrag gaat worden. Wel kunnen wij verklappen dat dit jaar 280 kinderen hun boekjes hebben ingeleverd en dat dit vorig jaar 226 kinderen waren… We vinden het fantastisch dat zoveel kinderen meegeholpen hebben!

De trekking van de Grote Clubactie 2017
Op woensdag 13 december is het zover: de trekking van de Grote Clubactie 2017. Deze vindt plaats op het kantoor van de Grote Clubactie in Tilburg. De 45e trekking zal onder toeziend oog van de notaris worden uitgevoerd. Vanaf 14 december vind je de trekkingsuitslag op de website van de Grote Clubactie. Houd de website dus goed in de gaten en houd je bankafschrift erbij daar staat namelijk je lotnummer op!

Bekendmaking opbrengst Grote Clubactie 2017 Fletiomare
Wij verwachten dat wij medio december van de Grote Clubactie te horen krijgen wat een exacte opbrengst is geworden. Dus houdt ons social media kanalen in de gaten! 

Prijsuitreiking Fletiomare Grote Clubactie 2017
Tijdens de huldiging van de zaalkampioenen (datum volgt later) zal ook de prijsuitreiking plaatsvinden van de Grote Club actie voor de beste individuele verkopers en het team dat het  meeste loten verkocht heeft.

Werkgroep Grote Clubactie 2017