download onze app
iOS app Android app
Reserveren van extra trainingstijd in de Fletiodome

20-11-2017  | 
Het zaalseizoen staat voor de deur! In dit bericht vind je meer informatie over de mogelijkheid om de FletioDome te reserveren voor je zaalteam. 

Start zaaltrainingen op 4 december
Vanaf 4 december gaan alle Fletiomare zaalteams de zaal in voor de reguliere zaaltrainingen. Het zaaltrainingsschema vind je achter de inlog op de website onder ‘Club’ / ’Documenten’ / ‘Technisch Kader’. 

Extra trainingsmogelijkheid week 48
Dankzij de geweldige inzet van vele vrijwilligers en het blaashal-opbouw team is de FletioDome al een week eerder gereed voor gebruik.  Dat is heel goed nieuws want daardoor kunnen zaalteams – naast hun reguliere veldtraining die nog gewoon doorgaat – al een extra uurtje zaaltraining reserveren in de week van 27 november. Je moet wel zelf een trainer regelen. 
Voor de 1e en 2e teams is er in die week al trainingstijd in de FletioDome ingepland. Reserveren gaat via [email protected].

FletioDome reserveren in de Kerstvakantie
Ook is het mogelijk om in de kerstvakantie (van 23 december tot en met 7 januari) extra zaaluren te reserveren in onze eigen Fletiodome. Als team huur je de hal met de 2 trainingsvelden of 1 wedstrijdveld in zijn geheel. Je kunt dus trainen – zelfs met 2 teams - maar ook de opstelling ombouwen naar een wedstrijdveld voor bijvoorbeeld een oefenwedstrijd. Hou er rekening mee dat je BINNEN je gereserveerde tijd de balken ook weer moet terugleggen naar de 2 trainingsvelden.
Reserveren gaat via [email protected]. Niet alle momenten zijn altijd mogelijk in verband met reeds geplande evenementen en de wens om reserveringen op elkaar te laten aansluiten in verband met de stookkosten. 

Huurbijdrage
Er zijn kosten verbonden aan de reservering in de kerstvakantie in verband met de kosten voor licht en verwarming. De huurprijs bedraagt  € 25,00 per uur voor de hele hal. Na reservering krijg je een ontvangstbevestiging inclusief de betaalinstructie. Uiterlijk 2 dagen voor de ‘huur’ dient het bedrag op de rekening van Fletiomare te zijn ontvangen, anders wordt de hal aan een ander team aangeboden.

Huisregels bij reservering en gebruik door Fletiomare teams
- Elk junioren team wordt begeleid door ten minste 1 volwassen begeleider (18 jaar of ouder). Dus bij 2 teams : 2 volwassenen aanwezig.
- Ga je trainen? Dan regel je zelf een trainer. 
- Zaalschoenen pas aandoen in de hal;
- Op het rode tapijt mag je met buitenschoenen lopen
- Op de zaalvloer ALLEEN met zaalschoenen met witte zolen (dit geldt ook voor de begeleiding en eventuele scheidsrechters!!!!) 
- Verboden voor veld-sticks
- Keepers: zaalriempjes verplicht (zonder gespen dus)
- Vloer vies of nat? Direct schoonmaken!
- Zet de doelen NIET tegen het tentdoek
- NIET slepen met de balken. Wil je ze verplaatsen ? Til ze dan op.
- Ruim na afloop je rommel op en gooi het in de prullenbak.
- Eten en drinken is verboden in Fletiodome (met uitzondering van water)
- Wees zuinig op onze Fletiodome. Misbruik, vervuiling of vernieling zal worden verhaald op de gebruikers. Geef eventuele schade en vervuiling direct (dus zodra je het constateert) door aan [email protected] en stuur foto’s mee.

Vragen over de huur of gebruik van de Fletiodome?  Mail naar [email protected] of [email protected] 

Vragen over het zaaltrainingsschema ? Mail naar [email protected]