download onze app
iOS app Android app
Kinderparadijs Jansen & Jansen breidt sponsoring Fletiomare uit!

3-11-2017  | 
Jansen & Jansen is een trouwe sponsor van onze club. En het leuke nieuws is dat zij hun sponsoring voor de komende 3 jaar uitgebreid hebben. 

Je hebt misschien al jongste jeugdleden van de zaterdag en zondag F-jes in een mooi shirt met naam rond zien lopen op de club! Naast het sponsoren van de shirts van de F-jes de komende 3 jaar, heeft  Jansen & Jansen ook een prominente plek met een reclamebord op veld 1, ons waterveld. 

Naast dit alles, voorziet  Jansen & Jansen, samen met Personal Touch Travel, onze scheidsrechters en clubscheidsrechters-plus (cs+) al langere tijd van jassen. 

De shirtsponsoring sluit naadloos aan op de doelgroep van Jansen & Jansen. Naast 3 kinderdagverblijven met horizontale groepen, hebben zij namelijk ook 3 buitenschoolse opvanglocaties. Zij streven er op het kinderdagverblijf en BSO naar de ontwikkeling van het kind optimaal te stimuleren en de kinderen te begeleiden naar een zo’n groot mogelijke mate van zelfstandigheid. De doelstelling op het kinderdagverblijf en BSO is om een betrouwbare, sfeervolle, rustige en gezellige opvang te bieden, waar de kinderen met plezier naar toe gaan en waar de ouders hun kinderen met een gerust hart achterlaten.