header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Corona informatie

Algemeen:


We zijn blij dat we nog steeds kunnen hockeyen, weliswaar zonder officiĆ«le wedstrijden en helaas nog steeds niet voor onze senioren, maar we hopen dat dat binnenkort versoepeld. We verwachten dat je je aan de regels van de club en overheid houdt om ons allemaal gezond te houden en te voorkomen dat alles weer stil gelegd moet worden.


Zoals jullie weten is het coronavirus nog niet weg, en we willen je dan ook vragen je verantwoordelijkheid te nemen als je op Fletiomare komt. Dat betekent dat je onderstaande regels goed naleeft.


De maatregelen in beeld!

dit filmpje spreekt nog over maximale groepsgrootte van 4 personen, dit is nu 2 personen. al het overige is nog wel actueel.

https://bit.ly/FletioCoronaUpdate


Gezondheidsklachten?


Als je gezondheidsklachten hebt, kom je niet naar Fletiomare. Heb je last van verkoudheid, griepverschijnselen, koorts, hoesten of niesen, blijf thuis en laat je testen. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor spelers, maar ook voor ouders, begeleiders, bezoekers, vrijwilligers en personeel. Moet je getest worden? dan blijf je in afwachting van de uitslag thuis en kom je niet naar de club. Is een gezinslid positief getest? Ook dan kom je niet naar Fletiomare.

Ben je op Fletiomare geweest en test je positief, dan zouden we het op prijs stellen als je ons daarvan op de hoogte brengt. Dit kan via [email protected].


Protocol:

Er is een protocol opgesteld met de algemene regels. Iedereen, hockeyer of niet, die het terrein bezoekt dient zich hieraan te houden. Klik hier voor de laatste versie van het protocol.Registratie

Vanuit huis kun je je al registreren  Daarnaast hangen op het terrein op verschillende plaatsen posters met de QR code. 


Iedereen van 13 jaar en ouder die het Fletiomare complex betreedt moet zich geregistreerd hebben.

Let op: je registreert jezelf voor een specifieke dag en tijd (indicatie van aankomst- en vertrektijd). Kom je op een andere dag opnieuw naar de club, dan moet je je opnieuw registreren.

Belangrijkste aandachtspunten :

  • Het Clubhuis is gesloten, lockers & toiletten blijven toegankelijk voor maximaal 1 persoon tegelijk
  • Geen ouders of ander publiek op het complex
  • Vanaf 13 jaar geldt een maximale groepsgrootte van 2 personen en hou je onderling 1,5m afstand
  • De 1,5m maatregel geldt niet voor jeugdspelers op het veld (vluchtige contacten)
  • Begeleiding van de teams moet beperkt zijn tot het minimum
  • Coaches en trainers houden onderling en tot jeugd 1,5m afstand
  • Bij klachten thuisblijven en testen
  • Registratie incl. gezondheidscheck vanaf 13 jaar
  • Corona toezicht en hekwachten door vrijwilligers via de categorieleiders

Looproutes op het terrein:


Voor vragen kunnen jullie ons op de club vinden of kunnen jullie ons bereiken op [email protected].


Martijn Touw

Elma Verheul-Snijder

Freek Hermkens

Maartje Enthoven

Marlien Versteegh