header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Lustrum: Fletiomare 50 jaar!

Dit seizoen (2019-2020) viert MHC Fletiomare haar 10e Lustrum!

Dit laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan en zullen op bepaalde momenten hier extra aandacht aan besteden. Zo zullen wij rond de originele oprichtingsdatum een Lustrumevenement met -borrel organiseren, maar ook gedurende de rest van het seizoen hebben we voor verschillende doelgroepen leuke evenementen. Houdt daarom de nieuwsberichten in de gaten en ook deze pagina op de site. Hier zullen we snel het laatste nieuws delen over evenementen en de mogelijkheden je hiervoor in te schrijven.

Lustrumboek

Als één van de klapstukken zijn wij momenteel bezig met het maken van een Lustrumboek. Dit boek mag niet ontbreken in ieders kast, van jong tot oud, zowel voor oud-leden, als leden die zich net hebben aangemeld! We verwachten dat het boek beschikbaar komt rond onze verjaardag (februari 2020). Houdt deze pagina in de gaten voor nieuws, de mogelijkheid tot voorinschrijving en de daadwerkelijke lanceringsdatum!

Programma

Op verschillende momenten besteden we aandacht aan het Lustrum. Op het programma staan in ieder geval alvast de volgende evenementen:

31 augustus 2019
Kick off seizoen & lustrumjaar
11 oktober 2019
Pubquiz 50 jaar Fletiomare
9 november 2019
Mosselavond
28 & 29 december 2019
Glow in the dome
Februari 2020
Lancering Lustrumboek
22 februari 2020
Lustrum borrel & hockeyevenement
14 maart 2020
Lustrum feest – 50 jaar Fletiomare!
31 mei 3020
FFF Toernooi Lustrum Editie