header foto
 

Sponsor worden?

Nieuw Partnership Model Fletiomare

Fletiomare groeit en bloeit. Inmiddels heeft Fletiomare ruim 2.200 leden. Voor veel partijen zijn dit ook ruim 2.200 potentiële klanten. Met deze leden behalen we niet alleen sportieve successen. Ook met vele sociale activiteiten bewijst de club dé sociale ontmoetingsplaats te zijn van Leidsche Rijn.

Bij een club in beweging past ook een moderne sponsorvisie, een visie waarin we sponsormogelijkheden aanbieden voor elk wat wils. Of het nu gaat om zichtbaarheid op het complex, de support van het team van uw zoon of dochter of informeel en sportief contact met ondernemers uit de regio?

Wij bieden u of uw bedrijf een oplossing op maat. Klik hier om het Partnership Model te downloaden. De nieuwe sponsormanual is het handvat om met nieuwe potentiële èn bestaande sponsoren in gesprek te gaan de komende periode om hun betrokkenheid bij onze club tastbaar te maken. 

Graag tot binnenkort!

Heeft u interesse in een mooie vorm van exposure door één van onze teams aan te kleden?

Onze partner Hockeygear.eu biedt u talloze mogelijkheden voor teamaankleding. Hieronder vindt u meer informatie.

Een hockeyteam sponsoren is een mooie en sportieve manier om aandacht op uw bedrijf te vestigen!

Het aankleden van een team levert u niet alleen extra exposure op binnen en buiten de regio, maar u gaat op deze manier ook de binding aan met het gesponsorde team en haar vereniging.

Kortom, een hockeyteam sponsoren is een unieke manier om uw bedrijf in de spotlights te zetten!

In onze sponsormap vindt u alle teamwear en sponsormogelijkheden. Neemt u voor meer informatie en goedkeuring van de club contact op met de sponsorcommissie en voor een offerte op maat kunt u mailen naar [email protected]