header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Corona informatie

Praktische links:


Corona Protocol Fletiomare: Klik hier voor de laatste versie met alle geldende regels, waar elke bezoeker zich aan dient te houden. Dit document bevat ook waardevolle informatie inzake testen en quarantaine regels, alsmede links naar de diverse officiële sites.


En dit is het protocol voor leden van 27 jaar en ouder die willen trainen in 4-tallen


Positief getest? Stel ons op de hoogte en stuur een mail aan [email protected].

Taken Coronawacht: https://bit.ly/TakenCoronaWacht

De Maatregelen in beeld: https://bit.ly/FletioCoronaUpdate Dit filmpje spreekt nog over maximale groepsgrootte buiten het veld van 4 personen, dit is nu 2 personen. Daarnaast gelden de strikte regels voor volwassen spelers pas vanaf 27 jaar. Het overige is nog wel actueel.

Registratie vanaf 13 jaar: Vanuit huis kun je je al registreren: Daarnaast hangen op het terrein op verschillende plaatsen posters met de QR-code.NB: voor elk bezoek, dien je je opnieuw te registreren

Looproutes op het terrein:


Voor vragen kunnen jullie ons op de club vinden of kunnen jullie ons bereiken op [email protected].


Martijn Touw

Elma Verheul-Snijder

Freek Hermkens

Maartje Enthoven


Update Maart 2021:

Er is begonnen met vaccineren, de scholen zijn weer (gedeeltelijk) open, maar de Corona varianten vliegen ons om de oren, de besmettingen stijgen en we worden langzaam een derde golf in getrokken. We moeten dus nog even billenknijpen voor we weer alles kunnen. Net als hockey, er kan meer, maar nog niet alles. Goed nieuws voor als je nog geen 27 bent, jullie kunnen weer samen hockeyen, zonder onderling afstand te bewaren. Slecht nieuws voor als je 27 of ouder bent, dan zul je het met de instuiftrainingen moeten doen waar in viertallen getraind wordt. Ook hebben we nog te maken met de avondklok, die ons beperkt in trainen.

De belangrijkste aandachtspunten blijven:

 • Blijf thuis bij klachten en laat je testen
 • Houd vanaf 13 jaar, 1,5 m afstand tot elkaar en tot volwassenen, bij het hek, buiten het veld en op het terras
 • 27 jaar of ouder: alleen in viertallen trainen
 • Geen groepsvorming, dus ook geen teambesprekingen buiten het veld / op het terras
 • Geen publiek toegestaan
 • Clubhuis & Horeca gesloten. Toiletten, lockers & EHBO toegankelijk.

Hieronder hebben we een aantal specifieke aandachtspunten voor jeugd, volwassenen en evenementen.

Jeugd

 • Er is helaas nog steeds geen publiek welkom. Alleen trainer/coach/teammanager mogen zich op het terrein begeven. Zo min mogelijk en maximaal 3 personen per team.
 • Hekwacht is Coronawacht geworden, het is drukker op het terrein en vanaf 13 jaar moet er buiten het veld 1,5 m afstand gehouden worden. De Coronawacht staat daarom tijdens wisselmomenten bij het hek, maar loopt verder rond op het hele terrein om de afstand te handhaven en groepsvorming buiten het veld tegen te gaan. Natuurlijk is het dan niet erg als je ook een paar minuten bij je kind kijkt ;-)
 • Het Linthek blijft gesloten.
 • Het kan vrij druk zijn bij het halen en brengen van uw kind, er wordt niet altijd 1,5 m afstand gehouden. Wij willen iedereen vriendelijk verzoeken bij drukte buiten het hek een mondkapje te dragen. Dit is in lijn met wat de meeste basisscholen ook vragen.
 • Om te voorkomen dat het druk wordt, kom zo kort mogelijk voor het haal-/brengmoment aan, houd afstand van andere ouders en probeer zoveel mogelijk te verspreiden op de stoep. Blokkeer in ieder geval niet de ruimte voor het hek waar de auto’s elkaar kunnen passeren. Op die manier is er een hogere doorstroom en is het sneller weer rustig.

Volwassenen 

 • Ben je nog geen 27 jaar? Je kunt met je andere teamgenoten t/m 26 jaar 'normaal' en samen trainen. Het trainingsschema voor deze teams staat op de website. Ben je ouder dan 27 jaar dan kan je samen met je teamgenoten in groepjes van vier trainen. Hier is een strikt protocol voor. dat vind je hier:  
 • Neem je ID-bewijs mee naar de club, mochten BOA’s komen controleren op leeftijd.
 • Er worden instuiftrainingen georganiseerd door de club, de seniorencommissie heeft daar meer informatie over.
 • Ben je bijna 27 jaar of net 27 jaar? Helaas is er in de regelgeving geen ruimte, vanaf de dag dat je 27 wordt, geldt een maximale groepsgrootte op het veld van 4 personen, met de regel dat je onderling en tot de andere trainingsgroepen 1,5 m afstand houdt.

Evenementen

 • Wil je iets organiseren dat anders is dan een reguliere training of een enkele oefenwedstrijd ? Dan moet de coronacommissie eerst toetsen of het plan coronaproof is. Dit doe je door ons te mailen met je plan: [email protected]. Geef ons minimaal een paar dagen om ernaar te kijken.Een week van tevoren is meestal voldoende.
 • Wanneer je bij de planning een aanvraag doet, nemen ze die alleen in behandeling als de coronacommissie je plan getoetst heeft.