header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Corona informatie

Algemeen:


We zijn blij dat we nog steeds kunnen hockeyen, weliswaar zonder officiĆ«le wedstrijden en voor onze senioren alleen trainen in groepen van 4, maar we hopen dat dat  binnenkort ook versoepelt.  We verwachten dat je je aan de regels van de club en overheid houdt om ons allemaal gezond te houden en te voorkomen dat alles weer stil gelegd moet worden.


Zoals jullie weten is het coronavirus nog niet weg, en we willen je dan ook vragen je verantwoordelijkheid te nemen als je op Fletiomare komt. Dat betekent dat je onderstaande regels goed naleeft.


Gezondheidsklachten?


Als je gezondheidsklachten hebt, kom je niet naar Fletiomare. Heb je last van verkoudheid, griepverschijnselen, koorts, hoesten of niesen, blijf thuis en laat je testen. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor spelers, maar ook voor ouders, begeleiders, bezoekers, vrijwilligers en personeel. Moet je getest worden? dan blijf je in afwachting van de uitslag thuis en kom je niet naar de club. Is een gezinslid positief getest? Ook dan kom je niet naar Fletiomare.

Ben je op Fletiomare geweest en test je positief, dan zouden we het op prijs stellen als je ons daarvan op de hoogte brengt. Dit kan via [email protected].


Protocol:

Er is een protocol opgesteld met de algemene regels. Iedereen, hockeyer of niet, die het terrein bezoekt dient zich hieraan te houden. Klik hier voor de laatste versie van het protocol.

Daarnaast is er een apart protocol voor hockeyers van 18 jaar en ouder uit onze seniorenteams en trimgroepen. Raadpleeg die als je met je team wilt gaan trainen in groepen van maximaal 4 spelers. 


De maatregelen in beeld!

https://bit.ly/FletioCoronaUpdate

 Registratie

Vanuit huis kun je je al registreren  Daarnaast hangen op het terrein op verschillende plaatsen posters met de QR code. 


Iedereen van 13 jaar en ouder die het Fletiomare complex betreedt moet zich geregistreerd hebben.

Houd er rekening mee dat er actieve controles plaats kunnen vinden op registratie. Bij registratie ontvang je een bevestigingsmail. Toon deze mail als hierom gevraagd wordt door corona vrijwilligers van Fletiomare. Wil je je niet registreren? Geen probleem, maar dan mag je helaas niet ons complex op.

Let op: je registreert jezelf voor een specifieke dag en tijd (indicatie van aankomst- en vertrektijd). Kom je op een andere dag opnieuw naar de club, dan moet je je opnieuw registreren.

Belangrijkste aandachtspunten voor sporters:

 • Registreer jezelf voor aankomst of op het terrein;
 • Volg de looproutes, gebruik de aangewezen in- en uitgangen van de velden;
 • Kom niet eerder dan 15 minuten voor je training / wedstrijd (teambesprekingen doe je vooraf online of op een eerder moment tijdens een training);
 • Na afloop van je wedstrijd of training verlaat je het complex zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 15 minuten;
 • Voorkom fysiek contact voor, tijdens en na trainingen/wedstrijden. Let ook op stemverheffingen;
 • Bij gezamenlijk reizen naar de club draag je een mondkapje in de auto als je 13 jaar of ouder bent
 • Voor jeugdteams is normaal spelcontact toegestaan tijdens de wedstrijden. Buiten het veld, als je 13 jaar of ouder bent, houd je rekening met de 1,5 meter afstand en een maximale groepsgrootte van 4 personen. Deze (aangescherpte) regels gelden ook op het veld tijdens rustmomenten en in de dug-out. Senioren (18+) mogen alleen trainen in groepen van maximaal 4;
 • Ga het veld pas op als de teams van de voorgaande training / wedstrijd het veld verlaten hebben
 • Volg adviezen van de corona verantwoordelijken (herkenbaar aan het gele hesje) en het Fletiomare personeel op. Als je je niet houdt aan de regels en/of de adviezen, dan kan het zijn dat je het terrein moet verlaten of dat je volgende training / wedstrijd niet door kan gaan
 • Een team mag teamgeleding meenemen voor een onderlinge oefenwedstrijd. Dit zijn maximaal 2 coaches en 1 teammanager en 2 scheidsrechters per wedstrijd.

Belangrijkste aandachtspunten voor bezoekers en toeschouwers

 • Met de huidige maatregelen van de overheid zijn er geen bezoekers of toeschouwers toegestaan op Fletiomare.
 • Alleen noodzakelijke teambegeleiding (geen chauffeurs), vrijwilligers die een taak hebben op dat moment, trainers en Fletiomare medewerkers mogen het complex betreden.
Belangrijkste aandachtspunten voor bezoek aan de onze horeca
 • Horeca is gesloten

Looproutes op het terrein:


Voor vragen kunnen jullie ons op de club vinden of kunnen jullie ons bereiken op [email protected].


Martijn Touw

Elma Verheul-Snijder

Freek Hermkens

Maartje Enthoven

Marlien Versteegh