header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Lustrum - in 2020 bestaat Fletiomare 50 jaar

MHC Fletiomare is in 1970 opgericht en bestaat in 2020 dan ook 50 jaar. Een mooie mijlpaal waar we trots op zijn! Afgelopen seizoen (2019-2020) heeft Fletiomare haar 10e Lustrum gevierd, helaas door de Corona uitbraak iets minder uitbundig dan gepland, maar daarom niet minder feestelijk.

Hoogtepunt was onze Lustrumborrel in februari 2020. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben veel bestaande leden, ouders van leden en vrijwilligers, maar bovendien ook veel oud-bestuursleden, andere oud Fletiomare coryfee├źn en genodigden het 50 jarig bestaan gevierd. Om ons hockeyhart te verwarmen is er op diezelfde middag een fantastische wedstrijd gespeeld tussen ons eigen Dames 1 en het team van "De Liberoos". De Liberoos is een gelegenheidsteam bestaande uit (oud) internationals en -hoofdklassespeelsters.  

Fletiomare Magazine - Lustrum editie
In ons Lustrum jaar is ook een fantastische Lustrum editie van het Fletiomare Magazine uitgebracht. Een combinatie van verhalen en foto's uit de oude doos, met de mooie en indrukwekkende ontwikkelingen die we hebben doorgemaakt als vereniging. Een "must-have" voor iedereen met een Fletiomare hart. Het magazine is geheel kosteloos op te halen in ons clubhuis.