header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Clubhuis Horeca

In het Paviljoen is een breed assortiment verkrijgbaar (o.a. diverse soorten thee en koffie, belegde broodjes, div. frituur e.d.). Op zaterdagen mag er vanaf 15.00 uur alcohol worden geschonken. Volgens wetgeving mag geen alcohol worden geschonkenwanneermeer dan 65% van de aanwezigen onder de 16 jaar is.

Sluitingstijden weekend (competitie):
 • Zaterdag 2 uur na afloop van de laatst gespeelde wedstrijd
 • Zondag 2 uur na afloop van de laatst gespeelde wedstrijd
Betalen bij MHC Fletiomare

Afrekenen bij de bar van MHC Fletiomare kan op twee manieren:
 • Met deMHC Fletiomare betaalpas
 • Met je gewonePIN-pas
Met contant geld afrekenen is NIET mogelijk bij MHC Fletiomare!

MHC Fletiomare betaalpas

De MHC Fletiomare betaalpas heeft prettige voordelen: je hebt overzicht en controle over je bar-uitgaven (of die van je kind) en je kunt gemakkelijk zonder pincode betalen.

Je kunt de MHC Fletiomare betaalpas gebruiken door deze op te laden. Het opladen van de Betaalpas kan in het clubhuis met je gewone PIN-pas (minimaal € 5,-) of nog eenvoudiger online via de mobiele KNIP app of www.mijnkniponline.nl 

Veelgestelde vragen over de MHC Fletiomare betaalpas

Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen rondom de MHC Fletiomare betaalpas.

1. Hoe werkt betalen met de betaalpas?
De MHC Fletiomare betaalpas is een praktisch betaalmiddel dat je het nodige gemak en voordeel oplevert. Met deze persoonlijke Betaalpas kun je bij MHC Fletiomare aan de bar afrekenen. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met je persoonsgegevens. Deze worden in geen geval aan anderen verstrekt.

Bij een betaalpas betaling heb je geen pincode nodig. Om af te rekenen leg je de Betaalpas op de kaartlezer van de kassa, dat is alles. Wanneer onvoldoende saldo op de kaart staat dan kan de betaling omgezet worden in een PIN-betaling of een betaling met een andere Betaalpas.

2. Welke kosten zijn verbonden aan de MHC Fletiomare betaalpas?
De betaalpas is voor iedereen te koop; voor leden, maar bijvoorbeeld ook voor ouders van jeugdleden of teams (handig voor de bierpot). Eenmalige kosten aanschaf betaalpas € 5,-

Het opladen en het gebruik van de MHC Fletiomare betaalpas is helemaal gratis.

3. Hoe activeer ik mijn MHC Fletiomare betaalpas?
 • Na ontvangst van je pas noteer je eerst je pasnummer en CVC code (voorkant / achterkant), deze zijn belangrijk in geval van kwijtraken.
 • Ga naar: https://www.mijnkniponline.nl/scripts/registration.aspx en registreer je betaalkaart
 • Registreer je emailadres (dit wordt ook je login), je ontvangt vervolgens een email met de activatielink. (als je de email niet hebt ontvangen, check je spambox)
 • Registreer de kaart (kaartnummer, CVC code) en vervolgens vul je al je contactgegevens in. Dit is belangrijk in het geval als je de kaart verliest.
 • Na succesvol registreren kan je ook de app. downloaden op je telefoon zodat je altijd ziet wat je saldo is en wat je verbruikt hebt.
 • Ga naar de bar bij MHC Fletiomare om de pas op te laden.

4. Hoe kan ik saldo laden op mijn Betaalpas?
Aan de kassa bij MHC Fletiomare of www.kniponline.nl

5. Kan ik met mijn Betaalpas ook ergens anders betalen?
Nee, met het tegoed op je Betaalpas kan alleen bij MHC Fletiomare worden afgerekend.

6. Kan saldo worden teruggestort of uitgekeerd?
Nee , dit kan niet.

7. Hoe weet ik wat mijn actuele saldo is?
Bij het afrekenen wordt het actuele saldo op het klantendisplay achterop de kassa. Je kunt ook om een bonnetje vragen. Op de bon staan de consumpties en het actuele saldo. Je kunt het barpersoneel ook vragen om op "Saldo” te drukken en de pas door de kassalezer te halen. Het saldo wordt dan getoond.
Een andere mogelijkheid is in te loggen op https://mijnkniponline.nl . Hier kun je je saldo en gebruikte consumpties inzien en gegevens wijzigen. Bovendien is het mogelijk om:
 • Rekeningen te koppelen, zodat bijv. alle gezinsleden vanuit dezelfde rekening betalen.
 • Log-ins koppelen, de rekeningen blijven apart maar de bestedingen kunnen wel worden ingezien vanuit 1 log-in (misschien handig als je wilt weten wat je kinderen zoal aan de bar kopen)
Voor eventuele vragen kan je website raadplegen: https://mijnkniponline.nl/scripts/user/faq.aspx

8. Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?
Na inloggen op https://mijnkniponline.nl kun je onder de menuoptie ‘Gebruikersgegevens’ je gegevens wijzigen.

9. Ik heb geen e-mail met wachtwoord ontvangen, wat moet ik doen?
Check je spam / junk emailfolder, of probeer opnieuw te activeren.

10. Wat moet ik doen bij diefstal of vermissing en ben ik dan mijn saldo kwijt
Blokkeer je MHC Fletiomare betaalpas zo snel mogelijk. Na inloggen kan je onder de menuoptie ‘Passen’ inzoomen op je pasnummer, en kun je de betreffende pas blokkeren. Het saldo blijft gewoon op de server staan maar snel blokkeren is wel van belang omdat de vinder misbruik zou kunnen maken van je MHC Fletiomare betaalpas.

Een vervangende kun je aanschaffen bij de bar. Je betaalt € 5,- en krijgt dan direct een nieuwe pas. Vervolgens kun je het tegoed van je oude pas laten overzetten naar je nieuwe pas. Neem hiervoor contact op met [email protected]

11. Wat moet ik doen indien mijn MHC Fletiomare betaalpas niet werkt?
Laat het weten via [email protected]

12. Hoe kom ik aan een nieuwe MHC Fletiomare betaalpas?
Deze kun je kopen bij de bar. Kosten bedragen € 5,00

13. Kunnen niet-leden (bijvoorbeeld ouders) ook een MHC Fletiomare betaalpas aanvragen?
Ja dat kan. Losse passen zijn aan de bar verkrijgbaar. Iedereen kan deze kopen. Je betaalt eenmalig € 5,- kosten. Deze Betaalpas kan online opgewaardeerd worden. Wij adviseren je de pas ook te registreren, want mocht je je pasje kwijt raken, dan kun je de pas blokkeren door in te loggen. https://mijnkniponline.nl

14. Hoe zit het met de MHC Fletiomare betaalpas voor minderjarige leden?
Voor ouders/verzorgers van minderjarige leden bestaat de mogelijkheid om het saldobeheer over de Betaalpas voor hun kind te voeren. Hiermee kun je opwaarderen en inzien wat is geconsumeerd met de pas. Het is mogelijk om:
 • Online opwaarderen van de betaalpas
 • Rekeningen te koppelen, zodat bijvoorbeeld alle gezinsleden vanuit dezelfde rekening betalen.
 • Log-ins koppelen, de rekeningen blijven apart maar de bestedingen kunnen wel worden ingezien vanuit 1 log-in (misschien handig als je wilt weten wat je kinderen zoal aan de bar kopen).

15. Bestaat een MHC Fletiomare betaalpas voor teams?
Ja. Per team kan een kaart worden gekocht aan de bar. Deze kaart kost € 5,-.
Wij adviseren je de pas ook te registreren, want mocht je je pasje kwijt raken, dan kun je de pas blokkeren door in te loggen.

Heb je na het lezen van de bovenstaande veelgestelde vragen toch nog een vraag?Email ons [email protected] en je krijgt snel een antwoord.